Deze massage is een behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich voornamelijk in vetcellen ophopen, makkelijker worden afgevoerd.
Tijdens de behandeling gebruik ik verschillende massagetechnieken om zo de doorbloeding te activeren en het bindweefsel zijn structuur terug te laten vinden, dit heeft een zeer goed effect op Cellulite!
Het gaat bij deze massage NIET om gewichtsverlies maar om het strakker krijgen van de huid.
Het “afslankend” effect verschilt per persoon, waar de een slechts een centimeter in omvang verliest kan dit bij de ander wel 6 centimeter bedragen.
Ik zie dit liever als een prettige bijkomstigheid en niet als doel van de massage:Contourverbetering en
afname van Cellulite.
Het resultaat is niet direct zichbaar, het herstructureren van bindweefsel neemt enige tijd in beslag.
Al met al is het een stevige massagevorm en moet zeker niet gezien worden als een vorm van ontspanning.De behandeling kan als (licht) pijnlijk worden ervaren en de huid rood maken.
Dit verschilt per persoon.
Daarnaast gebeurt er in het lichaam dermate veel dat er bijwerkingen kunnen ontstaan als misselijkheid en hoofdpijn.

Ik kan je aanraden zowel voor als na de massage voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Tijdens deze behandeling worden de voor- en achterkant van de bovenbenen, de billen en de heupen behandeld.

De behandeling duurt 30 minuten en wordt (voor het beste resultaat) uitgevoerd in tien massages. In de eerste twee weken start je met één behandeling per week om te zien hoe het lichaam op deze massage reageert.
Wanneer er geen of weinig reacties, zoals zware hoofdpijn, optreden, kunnen we over gaan op twee behandelingen per week.
Na afloop van de tien massages is het, om het resultaat in stand te houden, van belang regelmatig (eens per maand) een onderhoudsbehandeling te ondergaan en twee keer per jaar een kuur in te plannen.

 

Prijs: € 25,- per behandeling van 30 minuten.
Bij vooruitbetaling van een kuur van 10 behandelingen in een keer krijg je 1 behandeling gratis!
Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Ik adviseer je voordat je een afspraak maakt eerst de huisregels en contra-indicaties door te lezen.