Ayurvedische “Abhyanga” massage

Tijdens deze “Abhyanga” (warme olie massage) wordt het gehele lichaam (voor- en achterkant, het hoofd en gezicht) gemasseerd
waarbij ruime hoeveelheden warme sesamolie wordt gebruikt. Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning.
Het is geen stevige massage.
90 minuten: € 85,-

Meer informatie..

Gehele achterkant van het lichaam

60 minuten: € 55,-

Rug-, nek- en schoudermassage

30 minuten: € 32,50

Ontspannende Voetmassage

30 minuten: € 32,50

Combi-Relaxmassage 1
Rug-, nek- en schoudermassage gevolgd door een ontspannende voetreflexmassage.
Combi-Relaxmassage 2
Rug-, nek- en schoudermassage gevolgd door een ontspannende hoofdmassage.
Combi-Relaxmassage 3
Hoofdmassage gevolgd door een ontspannende voetmassage.
60 minuten: €55,-
Klankschaalsessies

Meer informatie..

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een natuurgeneeswijze waarbij je door behandeling van de reflexzones op de voeten en het stimuleren van de meridiaan-banen op de onderbenen en knieën het evenwicht in het lichaam kunt herstellen.

Is inzetbaar bij o.a: stressgerelateerde klachten,vermoeidheid, slapeloosheid,hoofdpijn, allergieën, huidklachten, reumatische klachten, blaasontsteking, spijsverteringsproblemen, reinigen en ontgiften o.a. na een antibiotica kuur.

40 minuten: €37,50

Meer informatie..


Spanning en ontspanning gaan hand in hand. Wil jij daarom ook een fysieke inspanning leveren, naast de heerlijke ontspannende behandelingen van De Haarse Eik?
Dan is Suzanne van Dance Health Motion de persoonlijke coach die jou daarbij kan helpen.

In een bootcamp, online fitnesstraining of een Personal Training wordt er op een verantwoorde wijze gewerkt aan het verbeteren van jouw conditie, core stability en spierkracht, of welk ander doel jij dan ook hebt.
Naast de trainingen voor jou zijn er danslessen voor kinderen van 4 tot met 18 jaar oud. In de stijlen ballet, modern of jazz kan jouw dochter/zoon aan de slag om actief te zijn!
dancehealthmotion.nl